Projektledelse​

EnPro udfører projektledelse for vores kunder på tværs af alle discipliner.

Vores dedikerede og erfarne projektleder er alle IMPA og PRINCE2 certificerede og har alle mange års erfaring i at eksekverer og styre komplicerede projekter til succes.

Sammen med kunden udarbejder vi en detaljeret projektbeskrivelse og rammer for projektet (tid, resurser, indhold og projektøkonomi) EnPro arbejder ud fra agile Stage Gate modeller i udviklingsprojekter som nedbrydes i delelementer.

Projektorganisationen ved EnPro består af en dedikeret Projektejer, projektleder, projektgruppe, styregruppe og en referencegruppe som er bindeleddet til vores kunde.

Projekt processer

  1. Initiation. Definere et nyt projekt. Skabe synlighed omkring ramme og mål og eftervise hvordan projektet kan levere disse mål.
  2. Planning. Fastlægge projektets rammer, definere mål og beskrive strategi samt de taktikker og handlinger der gør projektet til en succes.
  3. 3.Executing. De processer, der udføres for at færdiggøre de opgaver der er fastlagt i projektplanen.
  4. ​Monitoring and controlling. De processer, der involverer at vurdere og arrangere projektets fremdrift.
  5. Closing. De processer, der afslutter projektet, kundegodkendelse, evalueringer af projektet og dokumentation.

​Projektejer har ansvar for, at der udarbejdes projektbeskrivelse, projektets interessenter bliver inddraget i processen, projektets rammer fastlægges og resultater i form af indtjening/besparelser realiseres.

Styregruppen har ansvar for, at projektet gennemføres i henhold til projektbeskrivelse, beslutte kursændringer, beslutte målepunkter i projektet for vurdering af forløb, projektets klassificering i forhold til værdi for virksomheden, skaffe/fastholde ressourcer til projektet, informere målrettet i virksomheden om projektet, fastsætte/fastholde aftalte rammer, godkende projektbeskrivelse, godkende/følge op på projektplaner og tage de nødvendige beslutninger.

Projektleder har ansvar for, at udarbejde projektbeskrivelse, projektopgaven løses inden for aftalt tid, kvalitet og ressourcer, planlægge projektet, lede projektarbejdet, informere og kommunikere vedr. projektforhold.

Projektgruppen har ansvaret for, at løse opgaver i henhold til aftale om leveringsfrist og kvalitet, påpege forbedringer, arbejde for projektet i aftalt omfang, være opmærksomme på/informere om problemer/risici, rapportere tidsforbrug og fremdrift til projektleder, være ambassadører for projektet.

Referencegruppen har ansvaret for, at rådgive, deltage i forpligtende gennemgange af materialer, analyser o.lign. og informere om projektet

Kontakt os og hør mere

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage angående din forespørgsel.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

laese-logo-lille's styrker

Som enhver anden virksomhed har ENPRO nogle kompetencer, der gør os helt unikke i vores fag:

✓ ​Stor teknisk know-how

Vi benytter os af den nyeste teknologi, udstyr og faciliteter, så vi altid er opdaterede.

✓ Tæt og vedholdende kundekontakt

Vi går op i at skabe indsigt i vores kunders markedsforhold, for at udføre opgaven bedst muligt.

✓ ​Tænker innovativt og proaktivt

Med vores tankegang følger også en stor fleksibilitet og tilpasningsevne på hvert enkelt projekt.

✓ ​Ungt team med mange års erfaring

Vores team kan rådgive jer med både muligheder og begrænsninger i baghovedet.