Digital Warehouse​

ON DEMAND LEVERANCER

ENPRO, som en af de førende leverandører af komponent- og logistikløsninger, fra og til den globale industri, har taget det næste skridt indenfor Digital Warehouse til B2B-markedet.

Platformen er udviklet sammen med vores globale partnere og giver mulighed for sømløs produktion i en cloud-baseret løsning.​

Vi er meget glade for at kunne lancere vores digitale DELIVERY ON DEMAND Portal. Det er det næste skridt på vejen mod at gøre markedet mere tilgængeligt på en nem, omkostningsbesparende og miljø hensigtsmæssigt måde.

ENPRO-platformen opbevarer og styrer vores kundes komponent data og tegnings filer og ved ordre afgivelse initierer vi den tætteste af vores certificerede lokale samarbejdspartner som leverer direkte til vores kunder under ENPRO´s kvalitetsstyring.

Portalen er et værktøj, som gør det muligt at arbejde i et krypteret miljø med hele kæden fra idé til produktion ON DEMAND. Den giver også adgang til vores ekspertise inden for konstruktion, rådgivning om og fremstilling af komponenter.

ENPRO ønsker at være vores kundernes digitaliseringspartner inden for vores fagområder. Derfor vil vi være på forkant og udnytte de muligheder, den digitale udvikling giver. Med vores ekspertise og et veludviklet globalt leverandør- og distributionsnet skaber vi forudsætningerne for fremtidens ON DEMAND leverancer, distribution og logistik.

ENPRO tilbyder REinvented Supply Chain løsning, som giver vores kunder og leverandører helt nye muligheder for at eliminerer lager og transportomkostninger med ON DEMAND leverancer.​

Kontakt os og hør mere

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage angående din forespørgsel.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

laese-logo-lille's styrker

Som enhver anden virksomhed har ENPRO nogle kompetencer, der gør os helt unikke i vores fag:

✓ ​Stor teknisk know-how

Vi benytter os af den nyeste teknologi, udstyr og faciliteter, så vi altid er opdaterede.

✓ Tæt og vedholdende kundekontakt

Vi går op i at skabe indsigt i vores kunders markedsforhold, for at udføre opgaven bedst muligt.

✓ ​Tænker innovativt og proaktivt

Med vores tankegang følger også en stor fleksibilitet og tilpasningsevne på hvert enkelt projekt.

✓ ​Ungt team med mange års erfaring

Vores team kan rådgive jer med både muligheder og begrænsninger i baghovedet.