Integreret designoptimering​

Avancerede IT-værktøjer hjælper til at bygge bro mellem produktet og værdi, baseret på strukturelle kriterier som styrke og stivhed, topologioptimerings-værktøjer støtter vores ingeniører såvel i optimeringsprocessen som i designprocessens konceptuelle fase.

ENPRO guides af vores instinkt og omgivelser til at minimere såvel energiforbrug som de produktionsmæssige udfordringer der måtte opstå ved at udføre en opgave. Motivationen for dette er at udnytte de tilstedeværende ressourcer på den mest optimale eller rationelle måde. 

De seneste årtiers fokus på ressourcer har medført et stigende ønske om at minimere forbruget af for eksempel materialemængden anvendt i konstruktioner eller af forbruget af energi.​

Industrialisering og masseproduktion har medført, at selv en lille besparelse på de enkelte komponenter har store konsekvenser for det samlede forbrug, det være sig materiale, energi, etc.. Metoden til at opnå en optimal konstruktion har været båret af trial and error metoder. Ulempen ved disse metoder er, at de for det første er baseret på et "godt første gæt" dvs. en stor portion erfaring inden for netop en bestemt problemstilling. For det andet skal man ikke have ret mange ubekendte/variable faktorer, før denne proces lider et skæbnesvangert nederlag.

ENPRO-ingeniører har kompetencerne til at optimere og omdanne topologiske geo­metrier til producerbare designs der skaber værdi.

Kontakt os og hør mere

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage angående din forespørgsel.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

laese-logo-lille's styrker

Som enhver anden virksomhed har ENPRO nogle kompetencer, der gør os helt unikke i vores fag:

✓ ​Stor teknisk know-how

Vi benytter os af den nyeste teknologi, udstyr og faciliteter, så vi altid er opdaterede.

✓ Tæt og vedholdende kundekontakt

Vi går op i at skabe indsigt i vores kunders markedsforhold, for at udføre opgaven bedst muligt.

✓ ​Tænker innovativt og proaktivt

Med vores tankegang følger også en stor fleksibilitet og tilpasningsevne på hvert enkelt projekt.

✓ ​Ungt team med mange års erfaring

Vores team kan rådgive jer med både muligheder og begrænsninger i baghovedet.