​Persondatapolitik

Kære kunde (indkøber) / Leverandør (sælger)

I forbindelse med den nye persondataforordning, som trådte i kraft d. 25. maj 2018, har vi udarbejdet en persondatapolitik for alle vore kunder og leverandører. 

Du behøver ikke foretage dig noget, vi vil blot informere dig herom. 

Hos ENPRO tager vi persondata-forordningen seriøs, ligesom al anden lovgivning. Trods at der er tale om relativ få og ufølsomme persondata er det vigtigt for os, at du som kunde / leverandør ved, at vi arbejder professionelt og fortroligt med dine oplysninger.

​Som kunde / leverandør hos ENPRO skal du vide, at vi behandler persondata om dig, med hvilke formål vi behandler dem samt om dine rettigheder som registreret hos os. De persondata vi behandler om dig omfatter udelukkende almindelige persondata. Typisk dit navn, arbejdsmail og arbejdstelefon. For alle virksomheder omfattes også virksomhedens navn, adresse og cvr-nummer. Vi opbevarer og bruger disse informationer, således vi er i stand til at opretholde et godt samarbejde med dig som kunde/ leverandør, og for at kunne levere/modtage dine varer nemt og fakturere dig korrekt/betale dig korrekt. Vi behandler dine persondata internt på kontoret.​

Som registreret person hos ENPRO har du følgende rettigheder:

  • Ret til at blive oplyst om, at der indsamles og behandles personoplysninger om dig
  • Ret til løbende at få indsigt i, hvordan dine oplysninger behandles
  • Ret til at få rettet forkerte data
  • Ret til at få slettet data
  • Ret til at gøre indsigelse over at dine oplysninger behandles
  • Ret til at kunne få udleveret dine data
  • Ret til at klage til Datatilsynet​

​På Persondatapolitik, kan du kan læse yderligere information om behandlingen af persondata hos ENPRO. (link til pdf fil).

Kontakt os og hør mere

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage angående din forespørgsel.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

laese-logo-lille's styrker

Som enhver anden virksomhed har ENPRO nogle kompetencer, der gør os helt unikke i vores fag:

✓ ​Stor teknisk know-how

Vi benytter os af den nyeste teknologi, udstyr og faciliteter, så vi altid er opdaterede.

✓ Tæt og vedholdende kundekontakt

Vi går op i at skabe indsigt i vores kunders markedsforhold, for at udføre opgaven bedst muligt.

✓ ​Tænker innovativt og proaktivt

Med vores tankegang følger også en stor fleksibilitet og tilpasningsevne på hvert enkelt projekt.

✓ ​Ungt team med mange års erfaring

Vores team kan rådgive jer med både muligheder og begrænsninger i baghovedet.